Πάλι ονειρεύεσαι;

Πάλι ονειρεύεσαι;

Τι ονειρευόσαστε συνήθως; Χμ… όχι δεν πρόκειται για τα όνειρα που κάνουμε όταν κοιμόμαστε. Είναι και αυτά ένα θέμα για συζήτηση αλλά όχι τώρα, επειδή τα όνειρα που βλέπουμε όταν κοιμόμαστε, δεν έχουν και τόση σημασία όσο νομίζουμε.

…τα όνειρα δεν έχουν τέλος και αρχή, επειδή ευτυχώς δεν έχουν υπόσταση στη Γη

Τα άλλα όνειρα που κάνουμε είναι τα σημαντικά, αυτά που θέτουμε σαν στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Είναι αναγκαία να κάνουμε όνειρα, έτσι προκαλούμε το εαυτό μας να φτάνει όλο και πιο ψηλά και να εξελίσσεται. Κάθε ένα όνειρο, λειτουργεί σαν σκαλί, είναι ένα βήμα το οποίο καλούμαστε να κάνουμε.  Όσο πιο τρελά είναι αυτά, τόσο πιο πολύ επιμονή χρειάζεται για να υλοποιηθούν  και τόσο πιο ψηλά μας παίρνουν σαν άνθρωποι. Δεν σταματούν ποτέ, με κάθε πραγματοποιημένο όνειρο έρχεται ένα νέο ακόμα πιο τρελό και «αδύνατο», για να μας προκαλέσει για ακόμα μια φορά.

Δεν χρειάζεται να περιορίζουμε τα όνειρα μας και να να εγκλωβίζουμε  Είναι αυτά που μας δίνουν κίνητρα για να πάμε όλο και πιο μπροστά από όσο θα φανταζόμασταν ποτέ. Με την κάθε μια μέρα που ξημερώνει  πρέπει να θέτουμε στόχους, όνειρα και να κάνουμε κάτι έτσι ώστε να μην παραμείνουν απλά όνειρα.  Και στο τέλος της ημέρας πριν κοιμηθούμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι έκανε σήμερα έτσι ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρα που έκανε χθες.

Διότι τα όνειρα εμείς τα κάνουμε και εμείς έχουμε την υποχρέωση και την δέσμευση να τα υλοποιήσουμε. Όχι ο κόσμος, ο κόσμος έχει τα δικά του θέματα μην περιμένουμε λοιπόν να ασχοληθεί με τα τρελά μας όνειρα.  Είναι στο χέρι του καθενός να ονειρεύεται και να παλεύει για τα όνειρα του.  Μόνο τότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε την αξία και τον κόπο για να γίνει η τρέλα πραγματικότητα  Μην σταματήστε να ονειρεύεστε  κάντε το κάθε μέρα αλλά κάντε και ένα βήμα σήμερα, έστω και μικρό, για να φτάσετε κοντά στον στόχο. Και ας μας λένε συχνά : «Πάλι ονειρεύεσαι  »

Advertisements