ΣΟΥΠΕΡ-ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΓΥΝΑΙΚΑΚαλημέρα, ήδη ξεκίνησε η νέα μέρα. Και σήμερα ως γνωστό είναι η μέρα της γυναίκας (για τους άντρες της παρέας, έχετε και εσείς την μοναδική σας μέρα όπου να ΄σαι 🙂 ) Σήμερα γράφουμε για την γυναίκα. Και δεν πρόκειται περί  υπερδυνάμεις κτλ., αν και κατά βάθος είμαστε σούπερ-γυναίκες! 🙂
Η μέρα αυτή, έχει σαν αρχικό σκοπό να τιμήσει τις γυναίκες, να τους δώσει ένα χαμόγελο και ένα ‘ευχαριστώ’ για τα μικρά και όμως τόσο σημαντικά πράγματα που προσφέρουν.  Η μητέρα, που θυσιάζει αρκετά απλά και μόνο να χαρίσει μια νέα ζωή, η αδελφή που είναι εκεί να βοηθήσει με μια συμβουλή, ή με ένα παράπονο :), η σύντροφος στη ζωή, η οποία είναι εκεί, και αποτελεί το άλλο κομμάτι, η κόρη, η φίλη κτλ. Πολλοί οι ρόλοι, και όλοι είναι εξίσου σημαντικοί. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον σημαντικότερο, το ρόλο της μητέρας, καθώς δίνει την ευκαιρία να γεννηθεί μια νέα ζωή, αποτέλεσμα της αγάπης ή και του έρωτα. Σήμερα, οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες στη ζωή μας, να τις κάνουμε να νιώσουν ξεχωριστές, και να γίνουμε η αιτία για το χαμόγελο τους.
Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες, να είναι πάντα αισιόδοξες, να στηρίζουν τα άτομα γύρω τους, να δίνουν και αυτή με την σειρά τους το χαμόγελο και την δύναμη τους. Στους άντρες: να μας αντέχετε με τα καλά και τα άσχημα μας, με τις ιδιοτροπίες μας, με την πονηριά μας (όπως μου θύμισε ένας φίλος) και να ξέρετε ότι μια γυναίκα μπορεί να θυσιάσει αρκετά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άντρες δεν το κάνουν, είπαμε έχετε και εσείς την μέρα σας, να σας έχουμε Βασιλιάδες 😉 ).
Σας αγαπάμε και προσπαθούμε να είμαστε θετικές και αισιόδοξες, και ας γκρινιάζουμε 🙂
Αν σήμερα θέλετε να πείτε ένα “ευχαριστώ”
στην μητέρα σας, ένα “σ’αγαπώ” στην αδερφή σας,
“ένα είσαι πολύ όμορφη” στην κοπέλα σας ή ένα
“πόσο χαίρομαι που είσαι φίλη μου” στην φίλη σας κάντε το. Πείτε τους ένα χρόνια πολλά από την καρδιά σας.

Advertisements