σε ” τιμή ευκαιρίας “

Πόσες φορές χαμογέλασες σήμερα;
Στις μέρες μας αρκετοί από εμάς, έχουμε παραμελήσει το γεγονός ότι πρέπει να χαμογελάμε. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι σαν άνθρωποι. Αρκετές φορές η ζωή μας φέρνει δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να είμαστε αισιόδοξοι και να μπ-ορούμε να βρίσκουμε δύναμη για να αντιμετωπίζουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι όλα ρόδινα, ναι το ξέρουμε, ούτε μπορούμε να τα κάνουμε όλα ρόδινα, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζουμε.
Έχοντας ως κύριο σκοπό: να υπενθυμίσουμε στους συνανθρώπους μας, πως πρέπει να χαμογελούν πιο συχνά και να είναι όσο πιο αισιόδοξοι γίνεται, εκθέσαμε της συμμετοχές από το Creative Crisis Call.
Το γεγονός ότι ο κόσμος σταματούσε για να κοιτάξει λίγο πιο προσεκτικά τα μηνύματα, να τα σχολιάσει, να τα φωτογραφίσει ακόμα, απέδειξε την δύναμη της τέχνης.
Οι άνθρωποι ταυτιζόντουσαν σε τα άτομα που είχαν δημιουργήσει τα έργα και αυτό ήταν φανερό μέσα από την αντίδραση τους. Αλλα΄χαμογελούσαν, έβλεπαν τα μικρά τα καθημερινά προβλήματα με μια αλλιώτικη ματιά πιο αισιόδοξη, πιο κωμική, ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ! Και αυτό ήταν το σημαντικό, να είναι σε θέση μετά να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους με λίγη περισσότερη αισιοδοξία.
Μια αισιοδοξία την οποία έπαιρναν σε ” τιμή ευκαιρίας “, δωρεάν. Και αυτό ακόμα τους έκανε εντύπωση ότι αυτό που βλέπαν δεν ήταν προς πώληση.
Τελικά δεν χρειάζονται πολλά. Λίγη διάθεση, λίγο από το χρόνο μας και το χαμόγελο μας. όλα αυτά αρκούν για να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας αλλά και στους συνανθρώπους μας, πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο μας.

Advertisements