Παγκόσμιο Κάλεσμα Ειρήνης και από την Λευκωσία

Η Κύπρος έστειλε το δικό της θετικό και αισιόδοξο κάλεσμα για Ειρήνη στον κόσμο. Στο κέντρο της πρωτεύουσας, Λευκωσία, μια ομάδα από θετικούς ανθρώπους, μετέφερε στον κόσμο το μήνυμα για παγκόσμια Ειρήνη. Και έχοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, το μήνυμα αυτό πρέπει να το λάβουν όλοι το συντομότερο δυνατών.
Σε ρυθμούς παραδοσιακής κυπριακής Σούστας, τα παιδιά από του μη – κερδοσκοπικού Οργανισμού JCI Nicosia, χόρεψαν και ζήτησαν Ειρήνη στον κόσμο.
Ειρήνη, κάτι που ακούγεται πολύ απλό, και όμως υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δεν την έχουν. Μια όμορφη προσπάθεια, γεμάτη ενέργεια και θετικότητα. Μπορείτε να δείτε το υπέροχο Flash Mob στο πιο κάτω βίντεο.

Δημιουργούμε θετική αλλαγή. Εκπαιδευόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι ηγέτες. Διοργανώνουμε έργα στον επιχειρηματικό τομέα καθώς και στον τομέα της ατομικής, κοινωνικής και διεθνούς ανάπτυξης. Χτίζοντας τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυα αντλούμε από την εμπειρία των παλαιοτέρων μελών του JCI που έχουν επιτύχει σε διάφορες πτυχές της ζωής και της επιχειρηματικότητας και που παρέχουν την βοήθεια τους όποτε χρειαστεί. 

Επίσης μπορείτε να πληροφορείτε για τις δράσεις του JCI Λευκωσίας , μέσα από την επίσημη τους σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

https://www.facebook.com/pages/JCI-Nicosia/263945146984601

Τo JCI Λευκωσίας σε συνεργασία με το JCI Λονδίνου διοργάνωσε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, Flash Mob στην αρχή της Λήδρας προκειμένου να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης μαζί με άλλες 33 χώρες από όλο τον κόσμο.

Η ομάδα του JCI Λευκωσίας ξεκίνησε ξαφνικά και προς έκπληξη των παρευρισκομένων, να χορεύει στους ρυθμούς της Κυπριακής Σούστας και να σχηματίζει το σύμβολο της Ειρήνης. Με τον τρόπο αυτό, ο Οργανισμός θέλησε να στείλει σε όλο τον κόσμο το δικό του μήνυμα για ενότητα και διαπολιτισμική συνεργασία με έναν ταυτόχρονα τοπικό χαρακτήρα. Την ίδια μέρα παρόμοιου τύπου χορογραφίες πραγματοποιήθηκαν από αντίστοιχες ομάδες του Οργανισμού JCI στις συμμετέχουσες χώρες.

Advertisements