Χειμαρρος συναισθηματων με απεραντα χρωματα μαγευτικα..

tumblr_m8zwoga61a1rbqrhqo1_400

Και είναι κάποια βράδια που οι αναμνήσεις ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια σου σαν κομμάτια από ταινία.. Σε ταξιδεύουν στις πιο όμορφες σου στιγμές. Στιγμές όμορφες, πικρές αληθινές, ανεξίτηλες στο χρόνο. Που σημαδεύουν την καρδιά, χαράζονται στην μνήμη και σαν φάρος φωτίζουν την ζωή σου.

Χείμαρρος συναισθημάτων με απέραντα χρώματα μαγευτικά..

Θες να γυρίσεις πίσω, να τις ζήσεις ξανά και ξανά, μα δεν μπορείς.. Αυτές τις στιγμές κράτα βαθιά μες στην καρδιά σου, ότι αγάπησες και σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένο και προχώρα. Μπορεί να μην μπορείς να τις ξαναζήσεις μα να ξέρεις πως πάντα θα είναι δικές σου, μαζί σου..παρέα σου, θα σ’ αγκαλιάζουν τρυφερά και θα σε συνοδεύουν σε κάθε δάκρυ, σε κάθε σκέψη, σε κάθε σου βήμα.. Κλείσε τα μάτια και αφουγκράσου τη σιωπή, νιώσε τη ζεστή ενέργεια που χαϊδεύει τα μαλλιά σου.. Στα μάτια τρεμοπαίζει ένα δάκρυ που είναι έτοιμο να χυθεί και ένα λυτρωτικό χαμόγελο σχηματίζετε στα ξεραμένα χείλη. Είναι εκεί και σου ψιθυρίζει σιγανά στο αυτί Κι εκεί ψηλά, μαζί σου είμαι..”

Μην σταματήσεις ποτέ να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι, το μονοπάτι τις ζωής είναι γεμάτο σκαμπανεβάσματα. Μετά την μπόρα πάντα βγαίνει το πολύχρωμο ουράνιο τόξο. Και ξέρεις κάτι; Το ουράνιο τόξο είναι ο δρόμος των ψυχών για τον παράδεισο. Τα όνειρα χάνονται μόνο εάν και εφόσον τα παρατήσεις! Δυσκολίες θα βρεις πολλές σ’αυτό το ταξίδι, μα όταν φτάσεις στον προορισμό σου θα έχεις ήδη κερδίσει πολλά! Αγάπησε και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία! “Μια σταλιά η ζωή μας..” είπε ο Καζαντζάκης “μα προλαβαίνουμε.”

Αν κάποτε χάσεις κάτι αγαπημένο μην λυπηθείς. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και χάραξε πάνω τις πιο όμορφες σου αναμνήσεις βάλσαμο στη ψυχή. Μην ξεχνάς, πως κάπου παρακάτω μακριά ή κοντά υπάρχει για όλα ένα τέλος. Όλα κάποτε ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Τίποτα όμως δεν χάνετε απ τη στιγμή που έχει ζήσει έστω και για λίγο. Μένει για πάντα μέσα στη καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και οι αναμνήσεις είναι που δίνουν χαρά στη ζωή.

Advertisements