Ανασταση δεν το λέμε;

Χριστός Ανέστη όπτιμι,

Αυτή η μέρα είναι διαφορετική, έχει ένα αλλιώτικο νόημα. Αν και ζούμε σε μια εποχή η οποία αξιολογεί τις αξίες με άλλο νόμισμα, αυτό δεν θα πρέπει να μας σταματάει. Πρέπει να συνεχίσουμε να ελπίζουμε, να αγαπάμε, να προσπαθούμε να συχωράμε, να εκτιμάμε και να ελπίζουμε. Διότι είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. ότι όνομα και να έχει ο Θεός μας, ότι σχήμα και χρώμα θέλω να πιστεύω ότι αποτελείται από την αγάπη και την ειρήνη.
Το σήμερα, αλλάζει, διαφοροποιεί ακόμα και παραμελεί τις λέξεις αυτές, τις προσπερνάμε τις βλέπουμε και ίσως ασήμαντες. Δεν είναι όμως. Πρέπει να είναι κομμάτι του εαυτού μας άλλωστε. Δεν έχει σημασία τι φορέσαμε απόψε στην Εκκλησία, ούτε αν “φαινόμασταν καλοί Χριστιανοί” , ουτε αν ανεβάσαμε την “selfie” μας, σημασία έχει το μέσα μας. Το αν πέρα από την παρουσία την σωματική, ήμασταν εκεί και ψυχικά.

Ευχόμαστε σε όλους, Καλή Ανάσταση και πάντα να έχετε μέσα σας την αγάπη. όποιο όνομα και να έχει. Σε όποια γλώσσα και να είναι, ότι χρώμα και να είναι. Το νόημα είναι το ίδιο.

f2c53f176386a66892f6b31bcba79557

Advertisements