Αγαπη Και Ελπιδα Για Ενα Καλυτερο Αυριο

Βλέπω καθημερινά ανθρώπους που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο… Ανθρώπους που έχουν την τόλμη, την αγάπη, την καλοσύνη μέσα στην ψυχή τους. Κουβαλούν μαζί τους το θάρρος και την ελπίδα για να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής, να βοηθήσουν και να δώσουν μια νότα χαράς σε όλους μας. Αυτό είναι που μας γεμίζει χαρά, πέρα από κάθε αρνητική σκέψη, από τις δυσκολίες που μας “πλασάρουν” σε αυτή την ζωή, εμείς μαζευόμαστε για να ονειρευτούμε, να βοηθήσουμε και να φτιάξουμε το αύριο για αυτούς που αγαπάμε.

Παιδιά που δεν γνωρίζετε προσωπικά αλλά πάντα έχουν στο πρόσωπο τους ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο και στα μάτια τους θα δεις που λάμπει το φώς της ελπίδας. Είναι εδώ, έχουν μόνο όπλο την ψυχή τους, να βοηθήσουν και να κάνουν όνειρα άλλων παιδιών πραγματικότητα γιατί ξέρουν και έχουν το θάρρος εκείνο που οι “μεγάλοι” βλέπουν σαν εμπόδια, σαν μικρές δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Βέβαια δεν μιλάω γενικά αλλά σας προσκαλώ να τους γνωρίσετε από κοντά, είναι οι φίλοι μας από τον Όμιλο εθελοντών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Εθελοντισμός χαρακτηρίζει αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν όλη τους την καρδία, την χαρά και με ελεύθερο πνεύμα βοηθούν τους συνανθρώπους τους. 

Λοιπόν μας προσκαλούν την Τετάρτη 15/04/015 ,  ώρα 16:00 – 20:00 στον χώρο Puzzles Children’s Center στην Αγία Φύλα Λεμεσός, για να παίξουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα της Τετάρτης του Πάσχα. Οι εκπλήξεις όπως μας υποσχέθηκαν δεν θα λείπουν για τους μικρούς μας φίλους καθώς τα έχουν όλα οργανώσει τόσο καλά αφού και οι γονείς θα απολαμβάνουν χωρίς έγνοια τον καφέ τους.

Μην διστάσετε λοιπόν να περάσετε από την εκδήλωση την Τετάρτη για να νιώσετε και εσείς μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

“Αν έχεις πρόβλημα, είσαι πληγωμένος ή έχεις ανάγκη, πήγαινε στους φτωχούς ανθρώπους. Είναι οι μόνοι που θα βοηθήσουν, οι μόνοι..”_John Steinbeck, 1902-1968, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1962

Φιλανθρωπική εκδήλωση Ομίλου Εθελοντών Παν.Κύπρου

Φιλανθρωπική εκδήλωση Ομίλου Εθελοντών Παν.Κύπρου

 

Facebook event για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/593448217457401/

 

Puzzles Children’s Center :(Οδός Θεσπιών 18, Αγία Φύλα, 3110 Λεμεσός)

Advertisements