Μαθήματα Aγάπης και Στήριξης από παιδιά

Καθημερινά μαθήματα ζωής μας δίνουν τα παιδιά, που δεν γνωρίζουν σύνορα, ρατσισμό ή μίσος. Γελούν δυνατά, δίνουν πνοή και νόημα στη ζωή των “μεγάλων”, γεμίζουν τη πόλη με φωνές και χαμόγελα για ένα αύριο γεμάτο αγάπη.

“Ημέρα Παιδιού” έτσι ονόμασαν τη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η  Κοινότητα του Χωριού Μονιάτη στη Λεμεσό. Μια πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από την Κοινότητα με υποστηρικτές μικρούς και μεγάλους για να δώσουν αγάπη και να στηρίξουν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα τον συνάνθρωπο τους.

Τα παιδιά στο χωριό μας υπόσχονται ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του χωριού όπου θα υπάρχουν κλόουν, face painting, φουσκωτά, ελληνικοί χοροί από τα παιδιά, τόμπολα, εδέσματα και πολλά άλλα.

Η ημέρα είναι αφιερωμένη στη μικρή Γεωργία. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μην διστάσετε λοιπόν να περάσετε από την εκδήλωση την Κυριακή 26.7.15 στις 5:00 μ.μ. για μια εξόρμηση στο βουνό και να στηρίξετε και εσείς αυτή τη προσπάθεια αγάπης από τα παιδιά του χωριού.

“Ο άνθρωπος γίνεται άνθρωπος μόνο όταν είναι συνάνθρωπος”

Facebook event για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/953609428042344/

Πληροφορίες: Στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας ή στο Κοιν. Συμβουλιο Μονίατη τηλ. 25-432957.

Imera Pediou Moniatis

Ημέρα Παιδιού Μονιάτης

Πού βρίσκεται το χωρίο:  https://goo.gl/9kQDit

Advertisements