Και “πεθαίνουν” με το scroll down.

Καλησπέρα όπτιμι.
Η αλήθεια είναι πως δεν εχω ιδέα πως να ξεκινήσω. Με τι λέξεις να εκφράσουμε ως ομάδα το τι γίνετε γυρω μας; Λυπη;! Μελαγχολία;! Θυμό;!…
Πολλα τα συναισθήματα και λίγες οι λέξεις… δεν αρκούν. Οχι δεν αρκούν!
Οταν η θάλασσα αντί κοχύλια βγάζει άψυχα σώματα, χτυπάει το καμπανάκι! Κάτι κάνουμε λάθος ως ανθρωποι. “Άνθρωποι” μάλλον. Δεν θα θέλαμε να πουμε τα ήδη γνωστά. Άνθρωποι χάνονται στην προσπάθεια τους να ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ! Ζητάνε πολύ βλέπεις… Ζητάνε πάρα πολύ- διότι πολύ μας φαίνεται η ζωή τους. Δεν τους θέλουμε γεμισαμε, φτανει. “Δεν έχουμε να φάμε και βοηθάμε ‘ξένους’ αε μείνουν στην χώρα τους”.
Και ομως εμείς μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ΖΩΗ!

Η παγίδα: scroll down. Φοβάμαι σε ενα κόσμο όπου απλά οι άνθρωποι σοκάρονται για λίγο.

Μετά απο λίγο το αποδέχονται, το συνηθίζουν… κσι συνέχίζουν το   scroll down. Πεθαίνουν!!! Και το αποτέλεσμα: πεθαίνει και η ανθρωπια μας.

Τα ΜΜΕ σκορπανε εικόνες, βίντεο, αρθρα… ομως κ εγω κ εσείς το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω.

Συνεχίζουμε να κοιτάμε τα νεα των φίλων μαε, το σκορ της ομαδας, το ντισιμο στα μουσικα βραβεία με ένα άψυχο :”είναι κρίμα αλλά…”

Όλοι μας ας μην κάνουμε απλα scroll down, μην σκοτώνουμε και τις ψυχες τους ξεχνοντας τους στην προηγούμενη σελιδα. Ας πάρουμε θάρρος και ας αλλάξουμε τον κόσμο που μαε θέλει ως απλοί θεατές. Διότι οσο συνηθίζουμε σε έτσι εικόνες τόσο τούς καταδικάζουμε…

http://luben.tv/politix/61716

Advertisements