Χρόνια Πολλά #hamogela

Καλημέρα όπτιμι!

Σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα για την ομάδα του Όπτιμι Πρότζεκτ! Γιορτάζει το επίσημο μας hashtag

#hamogela, είναι το επίσημο hashtag μας εδώ και λίγα χρόνια. Σε κάθε μας ανάρτηση , κοινοποίηση κτλ. προσπαθούμε να θυμίσουμε στον κόσμο γύρω μας πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο στην ζωή μας. Το χαμόγελο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της ομάδας, και προσπαθούμε να το μεταφέρουμε σε όλους τους φίλους μας εκεί έξω.

Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αν χαμογελάσετε στους ανθρώπους γύρω σας, αρχικά αυτοί ίσως παρεξηγηθούν, αλλά στο τέλος θα χαμογελάσουν. 🙂 Θα χαμογελάσουν και αυτοί σε άλλους ανθρώπους, δημιουργώντας μια αλυσίδα θετικότητας. Πολλές φορές στην καθημερινότητα μας ξεχνάμε το χαμόγελο μας, το αμελούμε, όμως επιβάλλεται να είναι το πρώτο πράγμα κάθε πρωί. Ένα απλό χαμόγελο, για μας, για τους ανθρώπους διπλά μας, για τους φίλους μας, για τους συναδέλφους μας, για τον άγνωστο περιπτερά, για την άγνωστη πωλήτρια κτλ.

Ένα τόσο μικρό πράγμα μπορεί να βελτιώσει την δική μας διάθεση αλλά και την διάθεση του κόσμου γύρω μας.

Χαμογελάτε λοιπόν όπτιμι και μοιραστείτε μαζί μας κάθε τι που σας κάνει να χαμογελάσετε. Θα χαρούμε να έχουμε τα δικά σας θετικά μηνύματα στην παρέα μας.

Πως;

Εύκολο, απλώς προσθέστε το hashtag μας, το οποίο είναι #hamogela στην ανάρτηση σας στα κοινωνικά δίκτυα

Χρόνια Πολλά #hamogela

Advertisements